Poli House

Poli House to budynek, w którym połączyły się lakoniczność, oszczędność, funkcjonalne rozwiązania i dynamikę, które istotnie wyróżniają go spośród innych.
Powierzchnia całkowita budynku to 275 metrów kwadratowych. Projekt stworzono dla rodziny z czterech osób. Podejście zespołu Bezmirno było jak zawsze bardzo rzetelne, bo dla nas każdy szczegół ma znaczenie. Dlatego znaleźliśmy najwygodniejsze rozwiązanie dla układu stref funkcjonalnych.
Elewacja budynku jest oszczędna i lakoniczna. Poddasze tworzące linię wzdłuż całej budowli nie tylko określa strefy funkcjonalne, ale też dodaje dynamiki.
W ogródku jest także altanka połączona z głównym tarasem. Można tu umieścić dużą ilość gości niezależnie od pogody. Altankę można umownie podzielić na dwie strefy – jadalną i strefę wypoczynku.

LokalizacjaŻytomierz, UkrainaPowierzchnia275 m²Stanw budowie

Poli House Podwórze
Podwórze Poli House
Poli House widok z boku

Privacy Preference Center