Poli House

Poli House – будинок, в якому ми поєднали лаконічність, стриманість, функціональні рішення та динаміку, котрі помітно вирізняють його серед інших.
Загальна площа будинку – 275 квадратних метрів. Проект було створено для сім’ї із чотирьох осіб. До його створення команда Bezmirno, як завжди, підійшла дуже ретельно, адже для нас важлива кожна деталь. Саме тому функціональне зонування будинку було вирішене максимально зручно.
Екстер‘єр будинку запроектовано стриманим та лаконічним. За рахунок піддашку, який проходить по всьому контуру споруди, ми не тільки функціонально вирішили основні зони, а й додали певної динаміки архітектурі.
Також на задньому подвір’ї будинку розташована альтанка, яка об‘єднана з основною терасою. В ній можна приймати велику кількість гостей при будь-якій погоді. Уявно альтанку можна розділити на дві зони – обідню та зону відпочинку.

ЛокаціяЖитомир, УкраїнаПлоща275 м²Статусв процесі

Задній двір Poli House
Задній двір Poli House
Poli House вид збоку

Privacy Preference Center